AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri yürümek

Kahve falında geri yürümek

Kahve falında geri yürümek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, huzurun kaçacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında geri yürümek gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Kahve falında geri yürümek rızkının da çoğalacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geri geri yürümek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında geri geri kamyon sürmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak öz güveninin yerine geleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet eder.

Kahve falında geri kalmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında satılan malı geri almak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emaneti geri vermek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geri istemek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir