AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri kamyon sürmek

Kahve falında geri geri kamyon sürmek

Kahve falında geri geri kamyon sürmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geri geri kamyon sürmek gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında geri geri kamyon sürmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonu geri geri görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında arabayı geri geri sürmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla geri geri sürmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına yorulur.

Kahve falında arabayı geri sürmek galibiyet kazanacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı geriye sürmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü kamyon sürmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir