AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri kalmak

Kahve falında geri kalmak

Kahve falında geri kalmak dertlerinin unutulacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında geri kalmak gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Kahve falında saatin geri kaldığını görmek elindekini de bitireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında geri kalmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen parayı geri almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında eski evine geri taşınmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski işine geri başlamak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında eski eve geri taşınmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski işine geri döndüğünü görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında geri almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir