AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri istemek

Kahve falında geri istemek

Kahve falında geri istemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin geri planda kalacağına, yalnız kalınacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında geri istemek gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Kahve falında geri istemek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski evine geri taşınmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın geri geri gittiğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir şeyi geri vermek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında çarmıha gerilmek dünya malının çoğalacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında eski işine geri başlamak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında para almak geri vermek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin geri döndüğünü görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir