AnaSayfa / Genel / Kahve falında emaneti geri vermek

Kahve falında emaneti geri vermek

Kahve falında emaneti geri vermek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emaneti geri vermek gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Kahve falında emaneti geri almak durgunlaşacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalettir.

Kahve falında emaneti geri vermek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden emanet almak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emanet araba kullanmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevindirici şeyler duymaya delalet etmektedir.

Kahve falında emaneti korumak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden emanet almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında altın emanet etmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emanet vermek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir