AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri yürümek

Kahve falında geri geri yürümek

Kahve falında geri geri yürümek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayıflanacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında geri geri yürümek gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Kahve falında geri yürümek ömrünün de uzun olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında geri geri yürümek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalettir.

Kahve falında hediyeyi geri almak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında altın kaybedip geri almak çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin geri geldiğini görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Kahve falında işe geri alınmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir