AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri gitmek

Kahve falında geri gitmek

Kahve falında geri gitmek hoş olaylar yaşayacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işarettir.

Kahve falında geri gitmek gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi arttıracak veya iş, eğitim ya da coğrafi değişiklik gerektiren konularda yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında zamanda geriye gitmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada geri gitmek uzun uzun dalıp gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında geri geri gitmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla geri gitmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geriye gitmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında araçla geri gitmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalettir.

Kahve falında geri gitmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir