AnaSayfa / Genel / Kahve falında araçla geri gitmek

Kahve falında araçla geri gitmek

Kahve falında araçla geri gitmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında araçla geri gitmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Kahve falında araçla geri gitmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında araçla gitmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında otomobille geri gitmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zamanda geriye gitmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada geri gitmek iyi halini yitireceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geri geri gitmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalettir.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere geri gitmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir