AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla geri gitmek

Kahve falında arabayla geri gitmek

Kahve falında arabayla geri gitmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla geri gitmek gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Kahve falında geri giden araba görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla geri gitmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı geri geri gitmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabada geri gitmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla geri geri gitmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında askere geri gitmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, başarılarının tadına varacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir