AnaSayfa / Genel / Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek hem ün sahibi olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalet eder.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini gördüyseniz:

  • Sizi mücadele, tartışma veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek fırsatların elden kaçırılacağına, eline geçen paraları tutamayacağına alamet eder.

Kahve falında geri gelmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek ne yapacağını şaşıracağına, çözüm yolları bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin geri geldiğini görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve geri gelmek bundan güç ve cesaret alacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişinin geri geldiğini görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında geri gitmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir