AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri gitmek

Kahve falında geri geri gitmek

Kahve falında geri geri gitmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında geri geri gitmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında arabayla geri geri gitmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Kahve falında askere geri gitmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobille geri gitmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zamanda geriye gitmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında geri giden araba görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında arabada geri gitmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir