AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri uçmak

Kahve falında geri geri uçmak

Kahve falında geri geri uçmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geri geri uçmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Kahve falında geri geri uçmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zamanı geri almak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında geri geri araba kullanmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında geri istemek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında geri kalmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi geri vermek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geri koşmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, rahata kavuşmaya işaret etmektedir.

Kahve falında geri almak iç dünyanızın sakinleşeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir