AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamanı geri almak

Kahve falında zamanı geri almak

Kahve falında zamanı geri almak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zamanı geri almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında zamanda geriye gitmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zamanı geri almak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka zamana geçmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği birini görmek hedeflerini tutturamayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zaman dilimi görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, iyilik bulacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun zamandır görmediğin birini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelecek zamanı görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir