AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri koşmak

Kahve falında geri koşmak

Kahve falında geri koşmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, bundan hayır göreceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında geri koşmak gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Kahve falında geri geri koşmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında geri koşmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geri almak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin geri döndüğünü görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında eve geri gelmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında para çalıp geri vermek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında geri geri uçmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geri saymak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir