AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri almak

Kahve falında geri almak

Kahve falında geri almak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geri almak gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Kahve falında saati geri almak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emaneti geri almak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evine geri taşınmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satılan arabayı geri almak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin geri döndüğünü görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada geri gitmek moral bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı geri sürmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir