AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma satın aldığını görmek

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dondurma satın aldığını gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, asil kimselerden çıkacağına işarettir.

Kahve falında dondurma satın almak her zaman çok başarılı olacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma aldığını görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates satın aldığını görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tatlı satın aldığını görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında portakal satın aldığını görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir