AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu satın aldığını görmek

Kahve falında kuzu satın aldığını görmek

Kahve falında kuzu satın aldığını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, moralin bozulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kuzu satın aldığını gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında kuzu satın aldığını görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kuzu satın almak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu aldığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun satın aldığını görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında karpuz satın aldığını görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında küpe satın aldığını görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt satın aldığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında şampuan satın aldığını görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir