AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt satın aldığını görmek

Kahve falında süt satın aldığını görmek

Kahve falında süt satın aldığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında süt satın aldığını gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında süt satın aldığını görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında süt satın almak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek sütü satın almak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim satın aldığını görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı satın aldığını görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı satın aldığını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında kavun satın aldığını görmek zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük satın aldığını görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir