AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini giymek

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini giymek

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini giymek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini giymek gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında güzel kıyafet giymek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalettir.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine kıyafet giydirmek rakiplerini mağlup edeceğine, yağmur yağmamasına işarettir.

Kahve falında hemşire kıyafeti giydiğini görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir