AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan kıyafeti giymek

Kahve falında sultan kıyafeti giymek

Kahve falında sultan kıyafeti giymek mutluluğunun büyüyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sultan kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sultan kıyafeti giymek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına inanılır.

Kahve falında sultan kıyafeti görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında sultan elbisesi giymek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında sultan vahdettin görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanuni sultan süleyman görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında sultan papağanı görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında eyüp sultana gitmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir