Kahve falında geniş elbise görmek

Kahve falında geniş elbise görmek yanlış bir karar verileceğine, bol nimete kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında geniş elbise gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında geniş elbise görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş elbise giymek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni geniş ev görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kasasının daha çok para dolacağına delalet eder.

Kahve falında geniş çukur görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş ev aldığını görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş bir ev almak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına işarettir.

Kahve falında geniş etek giymek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş mutfak görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir