AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş bir alan görmek

Kahve falında geniş bir alan görmek

Kahve falında geniş bir alan görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş bir alan gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında geniş alan görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında geniş bir alan görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geniş yeşil alan görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş alanı görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında kilo alan birini görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil alanda uçmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil düz alan görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında alkol alanı görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir