AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş alan görmek

Kahve falında geniş alan görmek

Kahve falında geniş alan görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş alan gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Kahve falında geniş alan görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş yeşil alan görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş bir alan görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik yeşil alan görmek insanlar tarafından tanınacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bir alan görmek zor günlerin sona ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alan erkek görmek geçim kaygısı duymayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir