AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alanda uçmak

Kahve falında yeşil alanda uçmak

Kahve falında yeşil alanda uçmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, dara düşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil alanda uçmak gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Kahve falında yeşil alanda uçmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir alanda oturmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alan ve deniz görmek güzel zamanlar geçireceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çim alan görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil alanda koşmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir