AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil düz alan görmek

Kahve falında yeşil düz alan görmek

Kahve falında yeşil düz alan görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, birikim yapılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil düz alan gördüyseniz:

  • Bazı konuların kötü değil iyi taraflarına odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil düz alan görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulur.

Kahve falında düz alan görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında düz yeşillik görmek refah içinde yaşayacağına, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Kahve falında düz yeşil ova görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bi alan görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil alanı sulamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil alanda koşmak çekilen acıların unutulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir