AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş bahçe görmek

Kahve falında geniş bahçe görmek

Kahve falında geniş bahçe görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş bahçe gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında geniş bahçeli ev görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş bahçe görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ve geniş ev görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzları geniş görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında geniş alan görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş çukur görmek nasiplerini alacağına, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş tarla görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, rütbe edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir