AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş tarla görmek

Kahve falında geniş tarla görmek

Kahve falında geniş tarla görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, istenmeyen bir yolculuğa, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş tarla gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Kahve falında geniş tarla görmek işbirliği içinde olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş arazi görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş ve büyük ev görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine inanılır.

Kahve falında geniş odalı ev görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş yatak odası görmek tövbelerin kabul olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret eder.

Kahve falında geniş güzel ev görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geniş yatakta yatmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında geniş asfalt yol görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir