AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında daha geniş bir eve taşınmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında daha büyük bir eve taşınmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek yüzünün her daim güleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, işlerinde berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş eve taşınmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında geniş bir eve taşınmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, bahtın açık olmasına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir