AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa satın almak

Kahve falında arsa satın almak

Kahve falında arsa satın almak yolunun açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Kahve falında arsa satın almak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kazılmış arsa görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsa almak istemek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak hastalıkların son bulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında arsa almak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa aldığını görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının arsa aldığını görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arsa tapusu görmek maddi gücünün eksileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir