Kahve falında genelevi kadını görmek

Kahve falında genelevi kadını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, güzel haberlerin alınacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında genelevi kadını gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Kahve falında genelevi kadını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini genelevde görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında genelevde olduğunu görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geneleve düştüğünü görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında geneleve düşmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Kahve falında geneleve girmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında geneleve girdiğini görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında geneleve gitmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir