AnaSayfa / Genel / Kahve falında genelevde olduğunu görmek

Kahve falında genelevde olduğunu görmek

Kahve falında genelevde olduğunu görmek kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, zorlanacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında genelevde olduğunu gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında geneleve girdiğini görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında geneleve gittiğini görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında genelevden kaçmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kendini genelevde görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, doğru kararların alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genelevine gitmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında geneleve düşmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında genelevde bulunmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında genelevde görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir