AnaSayfa / Genel / Kahve falında geneleve düşmek

Kahve falında geneleve düşmek

Kahve falında geneleve düşmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, rızkının azalacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında geneleve düşmek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Kahve falında geneleve düşmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geneleve girip çıkmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genelevde görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında genelevde çalışmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında geneleve girdiğini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında geneleve gittiğini görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genelevde olduğunu görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında geneleve düştüğünü görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir