AnaSayfa / Genel / Kahve falında genelevden kaçmak

Kahve falında genelevden kaçmak

Kahve falında genelevden kaçmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genelevden kaçmak gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında genelevden kaçmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında genelevde çalışmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında geneleve görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısını genelevde görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genelevde görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında geneleve düşmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genelevde bulunmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi genelevde görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hoşgörülü biri olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir