AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını genelevde görmek

Kahve falında karısını genelevde görmek

Kahve falında karısını genelevde görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını genelevde gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Kahve falında karısını genelevde görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi genelevde görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genelevde çalıştığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Kahve falında geneleve görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet eder.

Kahve falında eşini genelevde görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geneleve düştüğünü görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genelevi gitmek hayatının ve planlarının bozulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında geneleve gittiğini görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir