AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç halini görmek

Kahve falında genç halini görmek

Kahve falında genç halini görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, insanları kandıracağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında genç halini gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında annenin genç halini görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında genç halini görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin genç halini görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koli halinde yumurta görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adet halini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kor halinde kömür görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında bebeklik hali görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir