AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin genç halini görmek

Kahve falında birinin genç halini görmek

Kahve falında birinin genç halini görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, ün sahibi birisi olunacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin genç halini gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında genç halini görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin genç halini görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında annenin genç halini görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet hali görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bıyıklı halini görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze hali görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında inşaat halinde bina görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir