AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeklik hali görmek

Kahve falında bebeklik hali görmek

Kahve falında bebeklik hali görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeklik hali gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bebeklik hali görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bebeklik halini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi bebeklik halini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun küçük halini görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek hikmete kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hareket halinde tren görmek çok iyi giden işlerin duracağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında halsiz kalmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulur.

Kahve falında halid bin velidi görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir