AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını görmek problemlerinin biteceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, amaçlarına ulaşmaya, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak uzun soluklu bir işe girileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak büyük atılımlar yapacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işarettir.

Kahve falında yolcu gemisi görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında gemide yolculuk yaptığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak beklenilen takdiri alacağına, bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir