AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu gemisi görmek

Kahve falında yolcu gemisi görmek

Kahve falında yolcu gemisi görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında yolcu gemisi gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Kahve falında yolcu gemisine binmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet eder.

Kahve falında yolcu gemisi görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında gemide yolculuk etmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir