AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hakkıyla kazanca yorulur.

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yolculuğa hazırlanmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında yolculuk için hazırlanmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hac yolculuğuna hazırlanmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında uçakla yolculuğa hazırlanmak büyük başarıya ulaşılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yolculuğa hazırlanmak farklı şeyler deneyeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak yolculuğuna hazırlanmak asık yüzlerin güleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yolculuk yapmaya hazırlanmak eğlenceli günler yaşayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir