Kahve falında gemide yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında gemide yolculuk yaptığını görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, evlat sahibi olunacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gemide yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak işlere nazar değeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak kötü işlere girmeyeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak Allah katında güzel mükafatlar almasına, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir