AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek yalnız hissetmeye, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak kişinin fakirleşeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolcu gemisi kullanmak yeni insanlarla tanışacağına, doğru bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir