AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada yürüyen gemi görmek

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karada yürüyen gemi gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek boş kuruntularla uğraşacağına, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karada gemiye binmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karadan gemi yürütmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, neşeli zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyi karada görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında karada gemi görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karada gitmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sadece kendisini düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir