AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemileri karadan yürütmek

Kahve falında gemileri karadan yürütmek

Kahve falında gemileri karadan yürütmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kısmetinin kapanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına inanılır.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyi karada görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karada gemi görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle karada gitmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında gemiyi karadan yürütmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında karada gemiye binmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir