AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada gemiye binmek

Kahve falında karada gemiye binmek

Kahve falında karada gemiye binmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, talihin yüzlerine güleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karada gemiye binmek gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında karada gemiye binmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında gemiyi karada görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek bekar ise evleneceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karadan gemi yürütmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rakiplerine yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karada yürüyen gemi görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek duygularının karşılığını alamayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyi karadan yürütmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında karada gemi görmek maddi gücünün artacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir