AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi karada yürütmek

Kahve falında gemiyi karada yürütmek

Kahve falında gemiyi karada yürütmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında gemiyi karadan yürütmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında karadan gemi yürütmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında karada gemi görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle karada gitmek kişinin iyi hale geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında karada gemiye binmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında gemileri karadan yürütmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek satışların düşeceğine, işlerinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında gemiyi karada görmek evlatlarının hayırlı olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir