AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle denizde olmak

Kahve falında gemiyle denizde olmak

Kahve falında gemiyle denizde olmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gemiyle denizde olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde gemi kazası görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gemi deniz görmek konforunun yerinde olacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiden denize atlamak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde gemi görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde gemi sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir