AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında deniz üstünde gemiler görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sırların ortaya çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek her zaman kötülük için çalışacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gemide olmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemide olmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek hayatının yoluna gireceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir