AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgali denizde gemide olmak

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak esenliğe kavuşacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bol nimete kavuşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında gemide dalgalara yakalanmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi ve dalga görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz dalgasına kapılmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Kahve falında denizde dalgalarda yüzmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz dalgasından kaçmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir