AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemi sürmek

Kahve falında denizde gemi sürmek

Kahve falında denizde gemi sürmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, başarının garantileneceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde gemi sürmek gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında denizde gemi sürmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında gemiyi sürmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz gemiler görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde gemiler görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, bol bol moral depolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi denizde gitmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında gemi deniz görmek engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir